Adviseurs

Jouw technisch adviseur!

Ton Borrenbergs
Ton Borrenbergs

Ton Borrenbergs is een ervaren tegelzetter, docent en adviseur. Hij is Nederlands vertegenwoordiger in het Technisch Comité van de EUF (European Union of Fixers), en hij heeft niet alleen een enorme kennis van keramiek, natuursteen, ondergronden en systemen, maar bovendien een groot internationaal netwerk in de branche. U kunt bij hem terecht voor algemeen technisch advies en specifieke projectadviezen waar het gaat over tegels, lijmen, hulmiddelen, materialen en verwerkingsmethoden. Hij wordt bovendien vaak ingeschakeld bij arbitragezaken, en vooral – hij kan u helpen bij het voorkomen van schade. Maar ook als het onverhoopt een keer niet gaat zoals u wilt, kan hij u terzijde staan. Hoe werkt het voor u als BOVATIN-lid? Kort telefonisch advies is kosteloos. Bezoek op de werkvloer kost € 70,- per uur.

Sjeng Vaasstraat 7
6031HE Nederweert
tel.: (0495) 634 095
mob.: 06 – 234 42 186
@: technischadvies@bovatin.nl

Jouw juridisch adviseur!

mr. Teus Zanen
mr. Teus Zanen

Juridische Advisering en Procesvertegenwoordiging
(ook bemiddeling advocaat):
• Arbeidsrecht
• Contractenrecht
• Incasso
• Huurkwesties
• Soc. Verzekeringen
• Subsidies
• Vergunningen
• Leasing
• Productaansprakelijkheid
• Juridische Doorlichting

bovatin/BJD Advies
Tarief € 75,- per uur.
Incasso: no cure no pay (zonder geschil)
telefoon zakelijk: 06-2061 6770
@: juridischadvies@bovatin.nl

Jouw verzekeringsadviseur!

Lydia Huiskes
Lydia Huiskes

In de bovatinfo heeft u al diverse artikelen kunnen lezen van bovatin verzekeringsdienst: dé verzekeringsdienst voor de leden van bovatin. Samen met bovatin ontwikkelen wij specifieke verzekeringen voor de tegelbranche. Deze verzekeringen hebben uitgebreide dekkingen en zeer scherpe premies. Maakt u nog geen gebruik van dit ledenvoordeel? Laat dan snel een gratis verzekeringscheck uitvoeren!

Verzekeringsaanbod
www.bovatinverzekeringsdienst.nl heeft een zeer divers aanbod van verzekeringen: bijvoorbeeld een CAR-verzekering en een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. In het Ondernemerspakket zijn alle meest voorkomende risico’s gedekt. De verzekeringen sluiten naadloos op elkaar aan, waardoor u niet onder- of oververzekerd bent. De besparing kan oplopen tot 40%!
Daarnaast biedt bovatin verzekeringsdienst ook een unieke combinatie van de verzuimverzekering en het verzuimloket. Via één pakket is alles rondom het proces van uw zieke medewerker geregeld.

Kortom: Wij nemen graag, geheel vrijblijvend, uw verzekeringspakket door om te bekijken wat u kunt besparen op uw verzekeringen. Stuur ons per mail of post (een postzegel is niet nodig!) een kopie van uw polissen. Wij kijken direct hoeveel u kunt besparen!

Meer informatie:
bovatin verzekeringsdienst,
Antwoordnummer 90172
3009 VB Rotterdam
tel.: (010) 288 49 90
@: info@bovatinverzekeringsdienst.nl

Jouw opleidingsadviseur!

Ton Borrenbergs – wnd.
Ton Borrenbergs – wnd.

Geen opleiding in de tegelbranche of bovatin is erbij betrokken. De afgelopen decennia ging dat om de formulering van de competentieprofielen, de inhoud van de opleidingen, de beoordeling ervan en de verbinding tussen de onderwijspraktijk en de werkelijkheid van de tegelbranche. Ton Borrenbergs – zelf docent en voorzitter van de Nederlandse Innovatieve Tegel Academy – volgt vanuit bovatin de innovaties op de voet, en hij is dé Nederlandse tegel-kennisbank voor iedereen die opleidingen ontwikkelt, een opleiding wil volgen, leerlingen wil begeleiden als leermeester of als instituut een tegelzettersopleiding verzorgt. Uw VCA-certificaat? Uw RI&E? Keuringen? Certificering? Leermeesterschap? Ton kan u door het doolhof aan regeltjes en- mogelijkheden(!) gidsen.

Sjeng Vaasstraat 7
6031HE Nederweert
tel.: (0495) 634 095
mob.: 06 – 234 42 186
@: technischadvies@bovatin.nl