BOVATIN is de campagne gestart ‘Kies Tegelzetten’, gericht op alle jongeren en vooral VMBO-leerlingen die, binnen de sectie Bouwen, Wonen en Interieur (BWI) vanaf heden kunnen kiezen voor de keuzemodule Tegelzetten. De module wordt volgend schooljaar voor het eerst gegeven, en er is ons alles aan gelegen dat de instroom weer op peil komt…

BOVATIN geeft, zo is afgesproken met het Hoofdbestuur (met de regio-vertegenwoordigers),  jongeren bovendien een baangarantie als zij hun MBO-diploma tegelzetten hebt gehaald! Hard nodig, want de tegelzetters in Nederland hebben collega’s nodig! Op deze pagina ook de campagnevideo’s: 1 voor de ouders (belangrijke beslissers…), en 1 voor de jongeren zelf. De tweede video voor jongeren gaat iets meer over geld, en draait vanaf de tweede week van juni. Hoe gaat het verder: via Google en social media worden ouders en jongeren gevonden, en die krijgen de filmpjes te zien. Als zij hun naam en telefoonnummer opgeven, worden ze teruggebeld door BOVATIN-bestuurders, en gidsen we ze richting de opleiding en/of beantwoorden we een aantal vragen. Ga naar https://www.facebook.com/kiestegelzetten en deel!