De Bovatin maakt voor haar leden werk van een goed ondernemersklimaat voor tegelzetbedrijven. Veel zzp’ers uit de tegelzetbranche zijn aangesloten bij de Bovatin en de Bovatin vindt het belangrijk dat Ondernemers Zonder Personeel zich verenigen. Juist door onderling te netwerken met elkaar en kennis uit te wisselen, kan de zzp’er qua vakkennis bij blijven.  En uiteraard geldt dit ook voor ondernemers met personeel: zij kunnen via de Bovatin toegang krijgen tot tal van ledenvoordelen, juridische ondersteuning en ondersteuning op het vlak van personeelszaken.

Met het oog groei is het erg aantrekkelijk dat de Bovatin een selling point in huis heeft richting de consument: een geschillenregeling. We zien in de praktijk dat consumenten hier zeer veel waarde aan hechten, het Bovatin lidmaatschap staat dan ook voor kwaliteit en vakmanschap.  We zijn aangesloten bij de geschillencommissie, zodat de consument vanuit vertrouwen op uw vakmanschap voor u kiest. Het aansluiten bij de Bovatin en dus ook de geschillencommissie geeft u onderscheidend vermogen ten aanzien van de concurrentie en dus  een selling point naar de consument toe.

Op dit moment hebben we de Bovatin instap weken: tot en met 30 juni aanstaande kunt gebruik maken van onze actie. Als u een lidmaatschap van 2 jaar aangaat, dan krijgt u de eerste zes maanden gratis.  De Bovatin wil u graag laten groeien als ondernemer. Groeit u mee?

Neem contact met me op en ik kom graag bij u langs: 06-21222010 (David van Swol, verenigingsmanager Bovatin)